Behandling

Behandlingen er bygget op af blide behandlingsgreb og teknikker. Behandlingen er smertefri og behagelige.

Behandlingsteknikkerne kan inddeles i 3 hovedgrupper

Kranieteknikker 

foregår på kraniet, rygsøjlen og i ansigtet.  Her løsnes hinder og membraner og spændinger mellem kranieknoglerne så hjernevæsken kan løbe frit.

Ret ryg og nakke

Med blide teknikker rettes bækken, rygsøjle, brystkasse og nakke og der skabes plads omkring nerverne. Når skelettet står lige kan muskelspændingerne firgøres.

Organmassage

løsner ganske blidt bindevævet omkring organerne. Hermed for organerne mulighed for at bevæge sig frit. Dette er afgørende for en god funktion.

Kroppens muskler, knogler, nerver mm. er indbyrdes forbundet. Ofte får vi smerter et andet sted end der hvor problemet er. Eksempelvis kan en skæv ryg påvirker organerne og kan derfor give ondt i maven eller dårlig fordøjelse. Ligeledes kan et skævt bækken give hovedpine eller synsproblemer. I vores tarmsystem sidder størstedelen af vores immunforsvar og det er derfor afgørende at tarmsystemet fungerer godt.

Jeg arbejder med kroppen som en helhed. Jeg arbejder med at finde ÅRSAGEN til smerter og ubehag frem for at symptombehandle. jeg arbejder ud fra kropsholdningsanalyse som er et stærkt redskab i arbejdet med at finde frem til årsagerne. Jeg inddrager teknikker fra både Kranieteknikker, Ret Ryg og Nakke og Organmassage i alle behandlinger.

Behandlingen foregår liggende på en behagelig briks med tæppe over. Du kommer det meste af tiden til at ligge på ryggen. Hvis du har problemer med, at ligge på ryggen, kan behandlingen sagtens foregå på andre måder. Jeg vil anbefale at du har blødt og behageligt tøj på.