Om mig

Det gør mig glad når jeg kan se, hvor mange mennesker med smerter, ubehag og forringet livskvalitet jeg har hjulpet til en smertefri og bedre hverdag.

Gang på gang bliver jeg mindet om hvor fantastisk en effekt, Kranio Sakral Terapi har på mennesker i alle aldre.

Jeg er passioneret og engageret i mit arbejde og jeg søger hele tiden ny viden om vores intelligente kroppe.

Jeg glæder mig til at hjælpe dig!

Relevant uddannelse:

2002: Bachelor i Ergoterapi, Ergo- og Fysioterapeutskolen Odense

2017: Eksamineret KST Terapeut,  v/ Trine Rosenberg KST Akademiet

2017: Børn og KST, KST Akademiet

2019: Løsne Ansigt, Hals og Brystkasse, KST Akademiet

En lille case:

Da min datter var 9 år havde hun gennem længere tid været plaget af migræneligende hovedpine flere gange om ugen. Hun klagede også over, at hun ikke kunne se tavlen i skolen og havde svært ved at læse. 

Vi var hos egen læge, havde flere konsultationer hos en øjenlæge, var til undersøgelse på øjenklinikken på sygehuset og gik til motorisk synstræning. Der var ingen der kunne måle fejl på synet og træningen hjalp ikke. Men min datter havde det ikke godt!

Vi blev anbefalet at prøve Kranio Sakral Terapi. På daværende tidspunkt kendte jeg ikke til behandlingen men vi var klar til at prøve alt. Min datter fik tre behandlinger af ½ times varighed og hovedpinen forsvandt. De sidste par år har hun kun haft hovedpine ganske få gange og har ikke problemer med at se tavlen i skolen eller med at læse.

Min egen case:

For flere år siden måtte jeg desværre give efter for stress og stress relateret depression. Jeg havde mange af de typiske stresssymptomer som blandt andet hjertebanken, høj puls, overfladisk vejrtrækning, søvnbesvær, spændinger i nakken og kæberne og hovedpine.

Det der for alvor blev vendepunktet for mig var, da jeg startede behandling med Kranio Sakral Terapi. Det hjalp mig til, at få ro på nervesystemet så jeg kunne trække vejret ordentligt, min puls blev lavere og jeg kunne sove bedre. Derudover lettede spændingerne i nakken og kæberne så hovedpinen blev mindre.

Det der ærgrer mig mest er, at jeg ikke kom i gang med behandlingen hurtigt nok. Jeg er sikker på at hvis jeg var startet op i begyndelse af forløbet, ville jeg have undgået mange unødvendige vågne nætter, spist færre smertestillende og brugte meget mindre energi på at have det dårligt. Jeg bruger stadig Kranio Sakral Terapi forebyggende. Jeg kan slet ikke undvære behandlingerne.